Do tanku, nebo do hradu? V sobotu 13. dubna můžete v Milovicích vyzkoušet obojí

Druhou dubnovou sobotu

budou moci obyvatelé i návštěvníci Milovic oslavit zahájení druhé sezóny provozu zábavně-naučného Parku Mirakulum. Ten se pro tuto příležitost spojil se sousedícím Tankodromem Milovice.
 
V sobotu 13. dubna 2013 od 10:00 do 17:00 tak připraven bude pestrý program pro všechny věkové kategorie sahající od jízd v tanku, až po divadelní představení pro nejmenší, tvořivé dílny nebo prezentaci sokolníka.
 
Zábavně-naučný Park Mirakulum, který se stal po několika měsících svého provozu novým symbolem Milovic, do sezony 2013 vstupuje s řadou novinek a inovací. Mnohé z nich vzešly z přání a námětů desítek tisíc návštěvníků, kteří park navštívili vloni. Nejviditelnější změnou bude rozšíření parku o lesní naučnou stezku na nynějších více než 10 hektarů, nové herní prvky a podzemní chodby.
 
Tankodrom Milovice má historii sice poněkud delší, ale v kombinaci s Mirakulem tvoří dokonalý pár. Ti starší (nebo odvážnější) si zde mohou 13. dubna vychutnat jízdu v Hummeru, obrněném transportéru nebo na čtyřkolkách. Mírnější povahy mohou bezpečně pozorovat kolonu vojenských vozů, navštívit výstavu vojenské techniky, budou mít možnost podívat se do výcvikového campu US army či bojové základny US army.
 
Vstup do obou areálů bude za jedno vstupné – 150 Kč za osobu, rodinné vstupné (2+2) za 500 Kč, děti do 90 cm výšky mají vstup zdarma.
 
Více informací, včetně instrukcí, jak a kde parkovat, na www.mirakulum.cz a www.tankodrommilovice.cz.

Kam za zábavou