Obří aquapark ve stylu Tatralandie na Moravě - Moravia Thermal

 

Nejen moravané se mohou těšit na nový rozlehlý rekreační komplex s aquaparkem a termály, to vše s celoročním provozem. Tento nově budovaný areál, který bude využívat místní termální prameny, má být dokončen na 35 hektarovém pozemku na břeclavsku v letošním roce (aktuální odhad je stále ještě červen 2013).

Samotný aquapark s wellness centrem bude mít rozlohu přes 5 hektarů a kromě klasické části pro wellness aktivity nabídne také atrakce, jako tobogány se světelnými a zvukovými efekty, skluzavky pro jízdu na člunech a kruzích, deštný les, vodní clonu, vodní dělo či bazén se simulací mořských vln. Chybět zde nebude ani  kryozóna, sluneční lázně s vyhlídkou a barem, či římské lázně a vanové procedury. Stačí si pak domyslet výhled na Pálavské vrchy a o relax v překrásném prostředí nebude nouze. Vše doplní restaurace a obchůdky.

Lokalita:

Nový aquapark je ve výstavbě u obce Pasohlávky, nacházející se cca 38 km jižně od Brna, na severním břehu Horní Novomlýnské nádrže, při hlavní komunikaci I/52, vedoucí z Brna do Vídně.

V blízkém okolí se nachází hned dvě světově proslulá území pod záštitou UNESCO a to biosférická rezervace (CHKO) Pálava a Lednicko - Valtický areál.

Více informací doplníme snad již brzy.

Kam za zábavou