Pryč s nudou! Prožijte Silvestra s dětmi na bobové dráze

 

Chtěli byste poslední den v roce strávit s dětmi na horách,

ale nemůžete si to z časových nebo finančních důvodů dovolit? Pak právě pro vás je určeno dětské silvestrovské odpoledne na bobové dráze Prosek. Kromě bohatého doprovodného programu bude navíc bobová dráha pro děti a rodiče po celý den zcela ZDARMA.

Akce bude probíhat poslední den v roce na parkovišti a louce přímo u bobové dráhy na pražském Proseku. „Dětské odpoledne se uskuteční  za každého počasí a když teploty dovolí, zařídíme i sníh,“ slibuje organizátor Oldřich Inemann ze společnosti Prague Catering.

Rodinám s dětmi budou k dispozici vyhřívané velkokapacitní stany. „Část programu bude v těchto stanech, ostatní aktivity budou pod širým nebem. Svařáku bude dost a tak si na své přijdou i rodiče,“ dodává Oldřich Inemann. Program startuje 31.12 ve 12:00 a bude zakončen v 18:00 slavnostním ohňostrojem.

A na co se můžete se svými ratolestmi těšit?

Bobová dráha pro děti i rodiče po celý den zcela ZDARMA
Soutěže pro děti v průběhu celého silvestrovského odpoledne
Silvestrovské opékání buřtů na ohni
Za vyplněnou soutěžní kartu dostanou děti buřta k opékání ZDARMA
Každá vyplněná soutěžní karta bude slosována – ceny pro celou rodinu: Konzumace v restauraci na bobové dráze a rodinná permanentka na jízdy
Dětský karneval
Diskotéka pro děti a možná i dospělé
Občerstvení
Silvestrovský podvečerní ohňostroj

Restaurace na bobovce bude v provozu od 12:00 do ranních hodin a poskytne rodinám s dětmi silvestrovské speciality. O půlnoci bude připraven druhý slavnostní ohňostroj.

Silvestr s dětmi rozhodně není žádná nuda  a nemusí být o nic klidnější, než „dospělácká“ párty. Využijte poslední den v roce k tomu, abyste si ho naplno užili se svými dětmi a rodinou. Akci podpořila Praha 9, Pražská teplárenská a mediální partnerství převzalo Rádio City.

Více informací naleznete na www.restaurace-bobovka.cz.

Kam za zábavou