Užijte si Harrachov za polovinu!

 

 

Hotely, wellness, restaurace, sportovní aktivity i kultura – vše si můžete příští víkend užít v Harrachově s 50% slevou. V rámci akce „Happy Weekend“ tedy můžete ušetřit i tisíce korun. Od pátku 8. 6. do neděle 10. 6. zaplatíte méně např. za Vertical Park, harrachovskou sklárnu, lanovku na Čertovu horu, Muzeum Šindelka, čtyřkolky a další.

Harrachov tak navazuje na 1. ročník Happy Weekendu, který se konal v loňském roce. „Rádi bychom touto cestou pozvali do Harrachova co nejvíce návštěvníků a umožnili jim prožít víkend plný zážitků za velmi příznivé ceny,“ řekla Eva Zbrojová, starostka Harrachova. „Letos se zapojilo skutečně velké množství nejrůznějších subjektů cestovního ruchu a každý si tak může vybrat, kam by se chtěl podívat a co ho zrovna láká.“

Rodina může ušetřit tisíce korun

Vzhledem k tomu, že Happy Weekend platí i na vybrané hotely, můžete ušetřit nejen za aktivity a atrakce, ale také za ubytování, wellness a restaurace. Například Hotel Šedý Vlk nabízí noc se snídaní za 300 Kč místo původních 600 Kč, bazén za 30 Kč a menu v restauraci za 50 Kč. V Hotelu Sklář si můžete levně zasportovat – zahrát tenis, billiard, nebo si užít wellness centrum a v Hotelu Bílý Hořec si během Happy Weekendu dáte velké pivo jen za 12,50 Kč! Pokud si tedy s rodinou naplánujete pestrý a dobrodružný víkend, můžete ušetřit v řádech tisíců korun.

Za půlku do muzeí, na lanovku i za sportem

Velkým lákadlem je široký výběr netradičních sportovních aktivit, které budou v rámci Happy Weekendu za polovinu. Můžete se nechat vyvézt na Čertovu horu, projet se na čtyřkolkách nebo elektrokolech, vychutnat si pravý adrenalin ve Vertical Parku nebo si zahrát minigolf, squash, biliard a další. Ušetříte také v Hornickém muzeu nebo v Muzeu Šindelka, kde poznáte tradici šindele, myslivost i lesní zvířata. S 50% slevou můžete navštívit i harrachovskou sklárnu, kde uvidíte celý proces výroby skla a ochutnáte také domácí pivo.

Z Tanvaldu do Harrachova historickým vlakem

Do Harrachova se můžete dopravit také historickým vlakem z Tanvaldu nebo Kořenova. V sobotu 9. 6. bude k této příležitosti vypravena speciální ozubnicová lokomotiva s motorovým vozem zvaným „Singrovka“. Po Harrachově bude pro změnu jezdit turistický vláček – také se slevou 50 %. Rozhodně se tak v Harrachově nudit nebudete!

Více informací najdete na www.harrachov.cz.

Kam za zábavou