Zábavně naučný park Mirakulum v Milovicích

 

V Milovicích vyrostl ostrov her, fantazie a poznání – zábavně-naučný park Mirakulum se otevře v září 2012.

Nová země plná her, zábavy, stromů, zvířat a dětské fantazie právě vyrůstá na ploše 7 hektarů v Milovicích nad Labem. Již zkraje září se zde malým i velkým otevře jedinečný zábavně-naučný park Mirakulum, který našel inspiraci v tom nejlepším ze světových parků i v nejtajnějších dětských přáních.

Herní atrakce pro děti všech věkových kategorií, velkolepý a výjimečný hrad, kontaktní zoo s mini oslíky, venkovní amfiteátr, grilování pod širým nebem nebo lanové centrum zasazené do malebné přírodní scenérie jistě ocení nejen nejmenší návštěvníci, ale i dospělí. Na území, kde se ještě před pár lety rozprostíral nevzhledný komplex a rumiště po vojenském prostoru, tak vyrostl areál s množstvím zábavních atrakcí slibující aktivitu, hry i odpočinek, ale i prostor pro lesní pedagogiku.

Mirakulum – pohádková země zábavy a poznání myslí ve své náplni na děti od nejútlejšího věku do patnácti let. Pro děti i jejich rodiče jsou připraveny jak aktivní, tak odpočinkové zóny. Kouzelný hrad s katakombami, obří pískoviště nebo hledání cest z přírodního bludiště se postarají o dokonalé rozptýlení i podnícení dětské fantazie. Pohádkové či kulturní chvilky bude možné strávit na divadle nebo při koncertě v kamenném amfiteátru, nejrůznější atrakce zas přilákají na vzrušující prohánění. Mirakulum s radostí splní jakékoliv přání a nabídne pestrý i různorodý živý program – hlavně o víkendech. Fascinující území nedaleko Prahy, jež je snadno dostupné autem či vlakem, budou moci malí i velcí dobývat už od začátku letošního září.

Iniciátorem a provozovatelem parku Mirakulum je společnost TR Antoš s.r.o., která má letité zkušenosti v oblasti zábavních parků a hřišť v Česku i zahraničí. Originální milovický projekt volnočasového areálu v kombinaci s chystanou naučnou lesní stezkou je u nás unikátem svého druhu a dá se očekávat, že osloví návštěvníky z blízkého i širšího okolí.

Lokalita:

Topolová 629, Milovice, Nymburk

Vstupné do konce letošní sezony je 100 Kč za osobu.

Více informací naleznete na www.mirakulum.cz.

Kam za zábavou