Den otevřených dveří na Horalu | 27.5.2012 | Hotel Horal - Velké Karlovice

 

Na neděli 27. května bude pro návštěvníky přichystán historicky první Den otevřených dveří. Uskuteční se u hotelu Horal, kde v tento den bude otevřena a představena nová půjčovna segway. Nejen tuto novinku, ale například i lanový park či golf si budou moci návštěvníci vyzkoušet zdarma!
 
Půjčovna segway bude od 27. května otevřena po celou letní sezónu, k dispozici bude celkem sedm vozítek, na nichž mohou návštěvníci vyrazit na vyjížďku do údolí nebo podle svých fyzických schopností i na trasy na hřebenech hor. Dvě vozítka jsou vybavena tak, že je mohou využít golfisté pro převážení holí a přejíždění mezi jamkami. Návštěvníci si budou moci bezplatně vyzkoušet také Lanový park Horal, který se v neděli opět otevře po zimní přestávce, a golfisté zase hru na devítijamkovém Golfovém hřišti Horal. Z kapacitních důvodů bude vstup na hřiště omezen na držitele zelených karet. Pro úplné začátečníky budou vyhrazeny k vyzkoušení cvičné plochy uvnitř Golf Clubu Horal. Pro děti bude připraven zábavný doprovodný program s hrami, soutěžemi a krmením oveček. Při nepříznivém počasí si budou moci děti i dospělí zahrát různé netradiční stolní hry v hotelu Horal. Atmosféru zpříjemní grilování na terase hotelu Horal s cimbálovou muzikou Vincúch. Program se koná od 10 do 15 hodin.

Těšit se můžete na tyto aktivity:

Segway, lanový park, golf (rezervujte si svůj teetime), discgolf – vše zdarma
Doprovodný animační program pro děti
Při nepříznivém počasí bohatý program v krytých prostorách hotelu Horal (Deskové hry Weykick, Kubb, holandský billiard, stolní hry)
Grilované speciality na terase Horalu
Čerstvá škrábaná zmrzlina
10:00 - 11:00 se můžete těšit na stříhání oveček

Místo konání akce:
Velké Karlovice - Léskové 583
GPS: N 49° 22' 36'' E 018° 23' 33

Více informací naleznete na www.valachy.cz.

Kam za zábavou